Dagbesteding met indicatie

Deze vorm van dagbesteding voor ouderen is geschikt als u meer ondersteuning nodig heeft. Bijvoorbeeld vanwege een lichamelijke of psychische kwetsbaarheid of beperking. Indien nodig kunt u tijdens de dagbesteding professionele ondersteuning krijgen.

De dag start rond 10.00 uur en eindigt omstreeks 15.30 uur. U kunt meedoen aan verschillende activiteiten, afgestemd op uw interesses en mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld spelletjes doen, schilderen, muziek luisteren of samen een maaltijd gebruiken in het restaurant. Daarnaast is er aandacht voor vitaliteit, in de vorm van wandelen, zitdans en gymnastiek. Ook kunt u een uitstapje maken met de Reinaldabus.

Locaties

Dagbesteding Locatie Reinaldahuis 
Leonard Springerlaan 1 
2033 TA Haarlem
023-543 4091

Dagbesteding Locatie De Roos
Tybautstraat 1
2012 XJ Haarlem
023-543 40 90

Vergoeding en vervoer

Wilt u deelnemen aan de dagbesteding met indicatie? Dat kan met een WMO- of WLZ-indicatie. Ook kunt u eventueel in aanmerking komen voor vervoer naar de dagbesteding. Onze afdeling zorgbemiddeling kan u daar meer over vertellen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de dagbesteding van Zorggroep Reinalda? Kennismaken op een van de locaties? Of advies bij het aanvragen van een indicatie? Neem dan contact op met de afdeling zorgbemiddeling of een van de locaties. Onze collega’s helpen u graag verder.

Nuttige links voor dagbesteding