Diensten aan huis

Woont u zelfstandig in De Roos of in een koop- of huurwoning van het Reinaldahuis? Dan kunt u gebruikmaken van verschillende diensten aan huis, zoals alarmering en huishoudelijke hulp. Voor meer informatie of een aanvraag kunt u contact opnemen met de afdeling zorgbemiddeling. Onze collega’s helpen u graag verder.

Alarmering

Persoonsalarmering maakt het mogelijk om in een noodsituatie contact te leggen met een alarmcentrale. Bijvoorbeeld als u bent gevallen of onwel bent geworden. Een prettige gedachte, dat u met één druk op de knop hulp kunt inroepen. De alarmering bestaat uit een kastje dat verbonden is met uw telefoontoestel en een draadloos zendertje om uw hals of pols. Drukt u op de knop? Dan krijgt u direct een spreek- en luisterverbinding met de alarmcentrale.

Professionele alarmopvolging
De alarmcentrale schakelt iemand in om eerste hulp te verlenen. Dat kan een contactpersoon zijn uit uw eigen omgeving, zoals een familielid of de buren. Ook kunt u kiezen voor professionele alarmopvolging. Zorggroep Reinalda biedt 24 uur per dag en 7 dagen per week alarmopvolging en eerste noodhulp. Overdag en ’s avonds wordt dit gedaan door onze collega’s van de zorgteams Zorg aan Huis. ’s Nachts staan onze collega’s uit het Reinaldahuis voor u klaar.

Huishouding

Bent u slecht ter been of heeft u weinig energie? Dan kan het schoonmaken van uw huis een probleem zijn. Hulp in de huishouding is dan een uitkomst. Als u een WLZ indicatie heeft en u wilt dit verzilveren via een Volledig Pakket Thuis kunnen wij dit voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat u een betrouwbare hulp krijgt. Voor een fijn en schoon huis.

Nuttige links