Faciliteiten de Roos

In De Roos kunt u zelfstandig wonen, in uw eigen huis. Maar wel met de gezelligheid van uw medebewoners – en allerlei faciliteiten onder handbereik.

Restaurant

In De Roos kunt u dagelijks warm eten in ons eigen restaurant. Dit is tevens een plek waar u gezellig met andere bewoners kunt kletsen, onder het genot van een kop koffie of een borreltje.

Supermarkt

Pal naast De Roos vindt u de Vomar. Een supermarkt met een ruim assortiment, die 7 dagen per week is geopend. Hier kunt u uw eigen boodschappen doen.

Kapper en pedicure

U hoeft niet op pad voor een nieuwe coupe of een voetbehandeling. De kapper of de pedicure kan bij u in De Roos langskomen.

Recreatieprogramma

Een zinvolle en leuke dagbesteding? Die kunt u volop vinden in De Roos, met dank aan onze vrijwilligers. Want er worden allerlei recreatieve activiteiten georganiseerd. Voor elk wat wils! Denk daarbij aan wandelen, samen zingen, muziek luisteren, film kijken, rummikubben, bingo spelen, schilderen, oud-Hollandse spelen en nog veel meer.

Gespreksgroep

Eens per twee weken is er in De Roos een gespreksgroep, onder leiding van de humanistisch geestelijk verzorger. Hierbij staat zingeving centraal. De gesprekken bieden steun en inspiratie op het gebied van levenskunst op latere leeftijd. U kunt uw hart luchten en samen praten over ouder worden en – voor u – belangrijke levensvragen.

Nuttige link

Bekijk ook onze diensten aan huis