Logeren & respijtzorg

Woont u zelfstandig thuis, met een Volledig Pakket Thuis? Of heeft u een Wmo-indicatie voor logeren in het kader van respijtzorg? Dan kunt u tijdelijk in het Reinaldahuis logeren, als het thuis even niet gaat. Bijvoorbeeld bij ziekte of om uw mantelzorger even te ontlasten.

Wat houdt logeren in?

In het Reinaldahuis beschikken we over een aantal kamers voor kortdurend verblijf en logeren. Hier kunt u tijdelijk verblijven met alle verzorging, verpleging en begeleiding die u nodig heeft. Onze collega’s staan 24 uur per dag voor u klaar. U kunt een aantal dagen of weken bij ons verblijven, tot u zich weer zelf thuis kunt redden.

Hoe ziet uw verblijf eruit?

U logeert in een eenpersoonskamer. U beschikt over een eigen badkamer of u deelt deze met maximaal één andere persoon. Als onze gast kunt u rekenen op een comfortabel en prettig verblijf. Ook al logeert u maar kort in het Reinaldahuis, we vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuisvoelt. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van de faciliteiten van het Reinaldahuis. Denk bijvoorbeeld aan het restaurant, de kapper en het recreatieprogramma.

Wat gebeurt er na uw verblijf?

Is het weer tijd om naar huis te gaan? Dan denken we graag met u mee, om te zorgen dat u zo prettig en zelfstandig mogelijk thuis kunt blijven wonen.

Hoe kunt u zich aanmelden voor logeren?

U kunt contact opnemen met de afdeling zorgbemiddeling. Onze collega’s kijken of u de juiste indicatie heeft of hoe u deze kunt krijgen. Zij kunnen ook voor u nagaan of wij op dat moment een plaats vrij hebben voor een logé. Wij kunnen helaas geen logeerperiode vooruit ‘reserveren’.

Meer weten?

Voor meer informatie en al uw vragen kunt u terecht bij onze collega’s van de afdeling zorgbemiddeling.