Verpleegzorg appartementen

Is wonen in uw eigen huis niet meer mogelijk? Dan kunt u een warm thuis vinden in het Reinaldahuis. We hebben verschillende woonafdelingen waar u prettig kunt wonen, met alle zorg die u nodig heeft. Bijvoorbeeld als u een chronische ziekte of lichamelijke beperking heeft, al dan niet in combinatie met beginnende dementie.

Appartement

Op de gewone woonafdelingen zijn 118 appartementen beschikbaar voor lang verblijf. De meeste daarvan zijn ruime tweekamerappartementen, die ook geschikt zijn voor echtparen. Daarnaast hebben we studio’s, compleet met eigen badkamer en kitchenette. De maaltijd kunt u naar wens in uw eigen woning, in de huiskamer of in het restaurant gebruiken.  

Zorg en aandacht

Binnen het Reinaldahuis werken we met kleine zorgteams. Zij bieden u de verzorging, verpleging en behandeling die u nodig heeft. Daarbij is veel aandacht voor u als persoon en voor uw persoonlijke wensen. In de gezamenlijke huiskamer zorgen onze gastvrouwen, activiteitenbegeleiders en vrijwilligers voor gezelligheid, aanspraak en aandacht. Ook uw naasten bieden we een warm welkom.

Recreatie

Bent u graag onder de mensen? En houdt u van leuke activiteiten, zoals zingen, biljarten of film kijken? Dan zit u goed in het Reinaldahuis. We hebben een uitgebreid recreatieprogramma, met voor elk wat wils. Zo hoeft u zich niet te vervelen.

Meer weten?

Voor meer informatie en al uw vragen kunt u terecht bij onze collega’s van de afdeling zorgbemiddeling. Ook kunt u bij hen een rondleiding aanvragen.