Nieuws

Meer afstand, maar dichterbij elkaar dan ooit

1 april 2020 - Het kabinet heeft besloten om de huidige maatregelen te verlengen tot en met 28 april om verdere verspreiding van het Coronavirus nog meer in te dammen. Hiermee houden we misschien meer afstand, maar we zijn dichterbij elkaar dan ooit.

Extra maatregelen Corona: Reinalda sluit voor iedereen de deuren

20 maart 2020 - In opvolging van het beleid van het ministerie op 19 maart jl. hebben we het zware besluit genomen dat vanaf vandaag onze cliënten niet meer met bezoek naar buiten mogen tot en met 6 april. wij vindenhet heel belangrijk dat we met elkaar met de grootste zorgvuldigheid ervoor zorgen dat onze bewoners/ cliënten en medewerkers zo min mogelijk risico lopen.

Belangrijke informatie voor alle bezoekers van onze organisatie

13 maart 2020 - Vanaf vandaag zullen we helaas geen bezoek meer toelaten bij onze bewoners, omdat ze kwetsbaar zijn. Dit besluit hebben we genomen naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet en het RIVM op maandag 12 maart jl..

Open dag op 16 maart gaat niet door

12 maart 2020 - We hebben besloten om deze open dag niet door te laten gaan op advies van het RIVM. Hiermee hopen we mogelijke verspreiding tegen te gaan en onze cliënten te beschermen.

Coronavirus

4 maart 2020 - Zorggroep Reinalda houdt de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus nauwlettend in de gaten.

Maak kennis met Reinalda!

1 maart 2020 - Kom je ook naar de open dag op 16 maart a.s. tussen 16.00u en 20.00u bij Zorggroep Reinalda?

Zorggroep Reinalda bouwt verder aan een duurzame toekomst

13 februari 2020 - Zorggroep Reinalda is met de ingebruikname van de zonnepanelen op het Reinaldahuis weer een mooie stap verder in haar duurzaamheidsambitie!

Buitenlandse professionals versterken regionale zorgteams

6 februari 2020 - Zorgorganisaties pakken samen personeelstekort aan.

Samenwerking Woonzorg Nederland en Zorggroep Reinalda opnieuw beklonken

23 januari 2020 - Onlangs tekenden onze bestuurder Carolien Koning en bestuursvoorzitter Cees van Boven van Woonzorg Nederland een nieuw huurcontract om de komende 20 jaar weer goede zorg te kunnen blijven leveren in het Reinaldahuis in Haarlem.

Burgemeester Wienen bezoekt en feliciteert 100-jarige mevrouw M.A. Oremus

18 december 2019 - dinsdag 17 december 2019 is de Haarlemse mevrouw M.A. Oremus honderd jaar geworden. Burgemeester Jos Wienen kwam namens het Haarlemse gemeentebestuur mevrouw Oremus persoonlijk feliciteren.