Nieuws

Hoofdreiscoupé

16 juni 2021 - Speciaal voor bewoners met dementie in verpleeghuizen heeft NS in samenwerking met Alzheimer Nederland de Hoofdreiscoupé ontwikkeld. De coupé bestaat uit echte treinonderdelen en vanuit het raam glijdt het landschap voorbij, alsof je in een echte trein zit.

Deskundige warme zorg voor mensen in de laatste levensfase

19 april 2021 - We bieden niet alleen zorg in de laatste levensfase aan onze bewoners, maar ook aan ongeneeslijke zieke mensen die niet langer thuis kunnen of willen blijven. Speciaal voor deze mensen hebben we vanaf nu in het Reinaldahuis een nieuwe palliatieve unit beschikbaar.

Reinalda Magazine #10 is uit!

6 april 2021 - Lees hier her nieuwe Reinalda Magazine vol met bijzondere verhalen van onze medewerkers, bewoners, cliënten, mantelzorgers en vrijwilligers. Waarbij verbinding een mooie leidraad is.

Weer een stapje vooruit naar een duurzame toekomst

18 februari 2021 - Meer inzicht over hoeveel energie wij opwekken vanuit onze zonnepanelen en hoeveel Co2 uitstoot en bomen besparen, leest u via dit bericht.

‘Die vaccinatie moet je gewoon nemen!’

29 januari 2021 - Weer een mijlpaal! Vandaag en morgen worden alle bewoners van het verpleeghuis van Zorggroep Reinalda gevaccineerd onder leiding van het medisch team.

Zorgprofessional Reinalda vandaag als eerst gevaccineerd namens regio Kennemerland

15 januari 2021 - Onze verzorgende Janneke Saal is vandaag als eerste zorgprofessional gevaccineerd namens regio Kennemerland. Vanochtend om 8.45u is Janneke op Schiphol ingeënt met een coronavaccin.

Ouderenzorgaanbieders Kennemerland luiden de noodklok over dreigend tekort aan huisvesting voor zorgbehoevende ouderen

7 januari 2021 - De ouderenzorgaanbieders in de regio Kennemerland doen een dringende oproep aan gemeenten, woningcorporaties en financiers om gezamenlijk actie te ondernemen ter voorkoming van het dreigend tekort aan huisvesting voor ouderen die zorg nodig hebben.

‘Ik vind het mooi dat de zorg echt mensenwerk is’

21 december 2020 - Een interview met zij-instromer Ralph Bruin leerling verpleegkundige bij Zorggroep Reinalda.

Audrey van Schaik in Zorgvisie: ‘Het gaat om de cliënt, dan moet je niet zeuren over geld’

15 december 2020 - Een interview met Audrey van Schaik, bestuursvoorzitter van Kennemerhart over de regionale samenwerking, onder andere met Zorggroep Reinalda, voor acute zorgplaatsing voor ouderen.

Babbeltruc betreft niet het Reinalda-verpleeghuis

9 december 2020 - Er zijn in het land oplichters actief bij kwetsbare ouderen. Het Reinaldahuis was hierbij in beeld bij Opsporing Verzocht. Het betrof hier echter niet de bewoners van het Reinalda-verpleeghuis.