Nieuws

Zorggroep Reinalda en Kennemerhart onderzoeken een mogelijke fusie

24 juli 2021 - Zorggroep Reinalda en Kennemerhart, beide ouderenzorgorganisaties in de regio Zuid-Kennemerland, onderzoeken momenteel de mogelijkheid om te fuseren. Hiertoe hebben zij onlangs de intentie naar elkaar toe over uitgesproken.

Reinalda Magazine #11 is uit!

8 juli 2021 - Afgelopen week is een nieuwe versie van het Reinalda Magazine verschenen! Lees hier het nieuwe Reinalda Magazine vol met bijzondere verhalen van onze medewerkers, bewoners, cliënten, mantelzorgers en vrijwilligers.

Verdere corona-versoepelingen

28 juni 2021 - Carolien Koning, bestuurder Zorggroep Reinalda en Bob Uijtenhoorn, voorzitter Huurderscommissie Reinaldahuis, heropenden vandaag de loopbrug tussen de huurappartementen en het Reinaldahuis. Een symbolisch moment ter viering van de verdere corona-versoepelingen.

Hoofdreiscoupé

16 juni 2021 - Speciaal voor bewoners met dementie in verpleeghuizen heeft NS in samenwerking met Alzheimer Nederland de Hoofdreiscoupé ontwikkeld. De coupé bestaat uit echte treinonderdelen en vanuit het raam glijdt het landschap voorbij, alsof je in een echte trein zit.

Deskundige warme zorg voor mensen in de laatste levensfase

19 april 2021 - We bieden niet alleen zorg in de laatste levensfase aan onze bewoners, maar ook aan ongeneeslijke zieke mensen die niet langer thuis kunnen of willen blijven. Speciaal voor deze mensen hebben we vanaf nu in het Reinaldahuis een nieuwe palliatieve unit beschikbaar.

Reinalda Magazine #10 is uit!

6 april 2021 - Lees hier her nieuwe Reinalda Magazine vol met bijzondere verhalen van onze medewerkers, bewoners, cliënten, mantelzorgers en vrijwilligers. Waarbij verbinding een mooie leidraad is.

Weer een stapje vooruit naar een duurzame toekomst

18 februari 2021 - Meer inzicht over hoeveel energie wij opwekken vanuit onze zonnepanelen en hoeveel Co2 uitstoot en bomen besparen, leest u via dit bericht.

‘Die vaccinatie moet je gewoon nemen!’

29 januari 2021 - Weer een mijlpaal! Vandaag en morgen worden alle bewoners van het verpleeghuis van Zorggroep Reinalda gevaccineerd onder leiding van het medisch team.

Zorgprofessional Reinalda vandaag als eerst gevaccineerd namens regio Kennemerland

15 januari 2021 - Onze verzorgende Janneke Saal is vandaag als eerste zorgprofessional gevaccineerd namens regio Kennemerland. Vanochtend om 8.45u is Janneke op Schiphol ingeënt met een coronavaccin.

Ouderenzorgaanbieders Kennemerland luiden de noodklok over dreigend tekort aan huisvesting voor zorgbehoevende ouderen

7 januari 2021 - De ouderenzorgaanbieders in de regio Kennemerland doen een dringende oproep aan gemeenten, woningcorporaties en financiers om gezamenlijk actie te ondernemen ter voorkoming van het dreigend tekort aan huisvesting voor ouderen die zorg nodig hebben.