Nieuws

Zorgorganisaties in Kennemerland geven startsein voor het halen van de griepprik

27 oktober 2020 - De bestuurders van het Spaarne Gasthuis, Kennemerhart, Sint Jacob, ViVa! Zorggroep, Zorgbalans, Zorggroep Reinalda en De ZorgSpecialist hebben binnen hun organisaties het startsein gegeven voor het halen van de griepprik in de regio Kennemerland. Hiermee hopen zij een voorbeeld te zijn voor alle collega’s in deze zorgorganisaties en de griepvaccinatiegraad in de regio te verhogen.

Vreemde mail gekregen van Zorggroep Reinalda?

18 september 2020 - Mailt u wel eens met medewerkers van Zorggroep Reinalda? Wees dan dezer dagen extra alert bij het behandelen van uw e-mail. De digitale werkomgeving van Zorggroep Reinalda heeft namelijk last van een virusaanval.

Samen Sterk

25 augustus 2020 - We zijn oprecht trots op hetgeen we in de afgelopen periode al met elkaar hebben gedaan in onze strijd tegen het verder oprukken van het Coronavirus. In dit bericht leest u de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus bij Reinalda.

Mevrouw Hendriks (87) tegen Karla (56): ‘Kom je nog even mee naar boven?’

18 augustus 2020 - Als we het bellen met een raam tussen ons in aan het afronden waren, zei mijn schoonmoeder: “Kom je dan nu even mee naar boven?” Ze vond het niet zo erg dat we elkaar niet konden aanraken, maar echt snappen waarom dat was, deed ze niet’. Aan het woord is Karla Roos (56) over haar schoonmoeder Nel Hendriks (87). Ze vertelt hoe zij samen de bezoekregeling tijdens het coronavirus hebben beleefd.

Pepper & Elvis

2 augustus 2020 - Onlangs had het Reinaldahuis een bijzondere gast: Pepper. Een welzijnsrobot, die van alles kan. Van een gesprekje voeren tot filmpjes en muziek afspelen.

Elke keer wat meer

2 juli 2020 - Bewoners, cliënten, mantelzorgers, medewerkers en vrijwilligers: de afgelopen periode waren ze er voor elkaar. Meer dan ooit. Het was een periode vol emoties, angst en onzekerheid. Tegelijkertijd zagen we veel teamwork en saamhorigheid. In dit magazine leest u hoe betrokkenen de afgelopen periode hebben beleefd. Het was een heftige tijd.

Reinalda brengt bewoners en familie dichter bij elkaar

8 mei 2020 - We zijn blij te kunnen laten weten dat we op de achtergrond hard werken aan een nieuw perspectief. De invulling van de bezoekersregeling is één van de eerste stappen die we gaan nemen. Dit is naar aanleiding van het advies van de GGD.

Met zijn allen in de regio zijn wij ook nu weer ongelooflijk trots!

18 april 2020 - Samen met Kennemerhart, Viva! Zorggroep, Zorgbalans en Sint Jacob willen wij laten weten dat wij ontzettend trots zijn op al onze collega's én vrijwilligers, bewoners en vrijwilligers!

Samenwerking op regionaal niveau voor ouderen aan het coronafront

4 april 2020 - Elke ochtend staan de lijnen open tussen alle organisaties voor verpleging, verzorging en thuiszorg voor ouderen in Kennemerland. Op regionaal niveau wordt tijdens een conference call de stand van zaken opgemaakt in de coronacrisis. Moet er worden opgeschaald? Waar kunnen we elkaar helpen?

Ouderenzorgorganisaties richten regionaal corona testlab in voor zorgmedewerkers

4 april 2020 - anaf maandag 6 april kunnen zorgmedewerkers van 11 ouderenzorgorganisaties uit de regio Zuid- en Midden-Kennemerland zich laten testen op een besmetting met het coronavirus.