Open Avond: Kom ook werken bij Zorggroep Reinalda!

Open avond 15 maart 2022 (17.00 – 20.30 uur)

13 maart 2022

Overweeg je om (weer) in de zorg te gaan werken? Wil je als leerling aan de slag? Of zoek je een vakantiebaan in de zorg? Maar zou je daar graag eerst eens over sparren met ervaren zorgmedewerkers en zorgleerlingen? Kom dan (zonder afspraak!) langs bij de open avond van Zorggroep Reinalda tijdens de ‘Ontdek de Zorg’-week.

Wij openen op dinsdag 15 maart van 17.00 tot 20.30 uur de deuren van het Reinaldahuis (Leonard Springerlaan 1, 2033 TA Haarlem). En hopen van harte dat ook jij bij ons langskomt!

Oriënteren en sfeer proeven

We zitten voor je klaar met een paar fijne collega’s, waaronder een zorgleerling, een opleider, en een paar leidinggevenden van diverse zorgafdelingen. Zo hoor je van mensen ‘van de werkvloer’ hoe het is om in de zorg te werken bij Zorggroep Reinalda. En je kunt tegelijk een beetje de sfeer proeven onder de medewerkers. Als jij dat wilt, denken we graag met je mee welke mogelijkheden Zorggroep Reinalda biedt die aansluiten op jouw wensen.

Oftewel:

  • Je kunt terecht voor een oriënterend gesprek met een opleider of een leerling. Want zij kunnen je alles vertellen over leren en werken in de zorg.
  • Je kunt langskomen als je een (zomer)vakantiebaan zoekt. Dat kan gaan om een vakantiebaan in de zorg, als gastvrouw of als voedingsassistent.
  • Je wilt een opleiding gaan doen als verzorgende IG of als verpleegkundige. En je bent benieuwd welke mogelijkheden Zorggroep Reinalda je kan bieden.
  • Je hebt al een diploma in de zorg op zak en wil meer weten over onze vacatures. Wij vertellen je graag meer over de doorgroeimogelijkheden bij Zorggroep Reinalda, en over de verschillende vacatures op onze afdelingen en bij onze teams.

Metéén solliciteren kan ook

Voor mensen die gelijk enthousiast zijn, is het deze avond óók mogelijk om direct te solliciteren! Maar je mag natuurlijk ook eerst even rustig thuis nadenken.

Afspreken op ander moment?

Heb je wél interesse in een oriënterend gesprek, maar kun je dinsdagavond 15 maart niet? Neem dan contact op met afdeling Human Resource (HR), tel. 023 – 543 40 00, mail vacatures@zorggroepreinalda.nl.

Flyer OPen Avond Ontdek de Zorg 2022