Reinalda Magazine #9 is uit!

10 november 2020

Sinds maart is een feestje vieren niet meer vanzelfsprekend. Maar uiteraard blijven we samen stilstaan bij de mooie momenten.

Vandaag was er weer zo’n moment om bij stil te staan. 10 november is namelijk de landelijke Dag van de Mantelzorg. Vorig jaar hebben we die dag groots gevierd in het atrium met een theater- voorstelling, de onthulling van de koppelbedden en een advocaatje met slagroom.

Helaas zijn het nu andere tijden. Vanwege het coronavirus konden we deze dag niet uitgebreid vieren. Ook onze jubileumweek in november kon om deze reden niet doorgaan. Uiteraard hebben we wel met aandacht stilgestaan bij ons 60-jarig jubileum – en ook bij de Dag van de Mantelzorg. Want de rol van de mantelzorgers is enorm belangrijk. Juist in moeilijke tijden is het fijn dat we voor elkaar klaarstaan en elkaar liefdevol ondersteunen. Lees de mooie verhalen

In dit magazine leest u verhalen over mantelzorgers, bewoners, medewerkers en vrijwilligers. Mensen met verschillende karakters en achtergronden. U leest verhalen over strijdbare vrouwen, twee Reinalda-zussen en betrok- ken dochters. Ook de mannen komen aan bod, zoals een jonge sport- student en een vrachtwagenchauffeur die op een dag besloten: ik wil de zorg in! Thomas en Ralph werken inmiddels met veel plezier als leerling in het Reinaldahuis. Bij Zorggroep Reinalda is iedereen welkom, wat je achtergrond ook is.