Opleiden

Ben jij enthousiast en leergierig? Met een groot hart voor de ouderenzorg? Dan zoeken wij jou! Bij Zorggroep Reinalda kun je stage lopen, of tegelijk werken en leren. In een prettige omgeving, bij een erkend leerbedrijf.

Werk- en leertraject

Bij Zorggroep Reinalda kun je tegelijk werken en leren. We hebben een BBL-traject (Beroeps Begeleidende Leerweg) voor de opleiding Verzorgende IG, MBO Verpleegkunde of HBO Verpleegkunde. Ben je geïnteresseerd in een leer-werkplek? Kijk dan snel bij onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Jouw motivatiebrief en CV kun je mailen naar vacatures@zorggroepreinalda.nl.

Verkorte opleiding voor zij-instromers

Wil jij je laten omscholen naar een verzorgend of verpleegkundig beroep? En heb je al eerder een opleiding gevolgd op MBO- of HBO-niveau? Dan is onze verkorte opleiding voor zij-instromers in de zorg misschien iets voor jou. Informeer naar de mogelijkheden via opleiding@zorggroepreinalda.nl.

Stage lopen

Zorggroep Reinalda biedt verschillende stages voor studenten van de volgende opleidingen:

  • MBO Verpleegkunde en HBO Verpleegkunde
  • Verzorgende IG
  • Maatschappelijke Zorg niveau 4 (MZ4)
  • Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ)
  • Dienstverlening niveau 1 en 2
  • Praktijkonderwijs

Zorggroep Reinalda werkt samen met meerdere onderwijsinstellingen. Ook studenten van andere instellingen zijn uiteraard welkom. Ben jij op zoek naar een stageplek? Stuur dan een mailtje naar opleiding@zorggroepreinalda.nl en we kijken wat er mogelijk is.

Maatschappelijke stage

Ben je op zoek naar een maatschappelijke stage voor school? En vind je het leuk om met (oudere) mensen om te gaan? Stuur dan een mailtje naar opleiding@zorggroepreinalda.nl. Wie weet hebben we een leuke stage voor jou!

Erkend leerbedrijf

Zorggroep Reinalda is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat je bij ons kunt rekenen op een veilige leeromgeving. Ook krijg je persoonlijke en deskundige begeleiding. Niet alleen van onze collega’s op de werkvloer, maar ook van onze afdeling Opleiding. Samen zorgen we dat jij je kunt ontwikkelen. Op een leuke en leerzame manier, waar jij je goed bij voelt.

Meer weten?

Voor meer informatie en vragen kun je altijd contact opnemen met onze afdeling Opleiding.

Lees hier het verhaal van Hellen Kriege, die op haar 57e is gestart met de opleiding MBO Verpleegkunde