Stichting Vrienden van het Reinaldahuis

Al meer dan 40 jaar is de Stichting Vrienden van het Reinaldahuis actief. Er worden activiteiten gefinancierd voor de bewoners van het huis, de aanleunwoningen bij het huis, in het Polderhuis, Roomolen en de Roos.

Stichting Vrienden van het Reinaldahuis verzorgt onder andere uitstapjes, bingomiddagen en optredens van verschillende artiesten.Vriendencafe

Daarnaast worden zaken aangeschaft als het grootbeeld televisiescherm in het atrium en de bankjes bij de voordeur waar de gebruikers van het Reinaldahuis veel plezier van hebben.

Stichting Vrienden van het Reinaldahuis doet dit werk dankzij legaten, éénmalige giften, donateurs en niet te vergeten dankzij de belangeloze inzet van vele vrijwilligers. Zonder deze bijdragen, hulp, energie en inzet kunnen we dit niet waarmaken. 

 

gezellig

Help ons en word Vriend van het Reinaldahuis. 

Met een donatie van het minimale bedrag van € 10,00 per jaar, wordt u al Vriend van het Reinaldahuis en helpt u mee de activiteiten en projecten in stand te houden. In de folder van de Stichting Vrienden van het Reinaldahuis zit een bon waarmee u zich aanmeldt als donateur. Deze folder is te downloaden en tevens verkrijgbaar bij de receptie van het Reinaldahuis.

De Stichting is door de Belastingdienst erkend als algemeen nut beogende instelling (ANBI) zodat uw bijdragen onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar zijn voor de belasting. Het RSIN/fiscaal nummer is 806160494.

Meer informatie over de Stichting, vindt u in het beleidsplan 2018-2023. Klik hier voor het beleidsplan 2018-2023 van de Stichting Vrienden van het Reinaldahuis.

Klik hier voor het Jaarverslag van de Stichting over 2017.

Klik hier voor de folder van de Stichting Vrienden van het Reinaldahuis.

Word ook Vriend van het Reinaldahuis en help ons om de ouderen een mooie oude dag te geven. Download de bon en lever deze ingevuld in bij de receptie van het Reinaldahuis.
U kunt ook een periodieke donatie doen aan de de Stichting Vrienden. Hier vindt u de overeenkomst periodieke gift.

Hartelijk dank namens de Stichting Vrienden van het Reinaldahuis.

Joomla SEF URLs by Artio