Werken bij Zorggroep Reinalda

Op een dag kies je voor een passende baan bij Zorggroep Reinalda!

 

Om een goede indruk van Zorggroep Reinalda te krijgen en om te zien hoe het is om bij Zorggroep Reinalda te werken, klik hier: https://youtu.be/HgrGyk7FNGQ

Zie ook: http://www.hartvannederland.nl/nieuws/2017/ouderen-bieden-witboek-verpleeghuizen-aan-minister/

Film Wijkverpleegkundige: https://youtu.be/v8-wHGX9HGk

Film Extramurale zorg 1: https://youtu.be/KNbfiUr8Ddk

Film Extramurale Zorg 2: https://youtu.be/u3ZkLn-Mzto

Film Intramurale zorg 1: https://youtu.be/4BdUSpXhjUg

Film Intramurale zorg 2: https://youtu.be/oGT5E3Sd0oU

 


Wil je werken bij Zorggroep Reinalda?
Je bent van harte welkom! De Zorggroep Reinalda biedt zorg aan ouderen in verschillende complexen en in de thuissituatie bij ouderen in Haarlem-Oost en het Rozenprieel. Zorggroep Reinalda is een professionele zorgaanbieder in Haarlem waar de medewerkers elkaar nog kennen en er met hart en ziel werken om de zorg voor de cliënten optimaal te maken. Aandacht voor onze cliënten staat hoog in het vaandel, een mens is immers meer dan zijn beperkingen. Er is ruime aandacht voor welzijn en dagbesteding. Daarnaast zijn er werknemers in de administratie, de technische dienst, transport, schoonmaak, receptie, keuken en restaurant. Zorggroep Reinalda is een werkgever met een gevarieerd aanbod aan werk.


Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden een boeiende werkomgeving, een prettig werkklimaat en fijne collega's.En uiteraard goede arbeidsvoorwaarden.


Calibris-Bord1 2Erkend leerbedrijf
Zorggroep Reinalda is een erkend leerbedrijf voor een groot aantal opleidingen en aangesloten bij Calibris. Dagelijks zijn stagiaires of leerlingen in de weer om hun vaardigheden te vergroten. Hierdoor neemt de kans op een leuke baan toe.Een aantal opleidingen in de zorg starten een of twee keer per jaar.

Flexibel werken
Wil je meer flexibel werken en tijd regelen voor andere leuke dingen, eigen huishouding of studie? Ook daar wordt rekening mee gehouden.

Maatschappelijke stages
Zorggroep Reinalda biedt al sinds jaar en dag een plek voor maatschappelijke stages aan leerlingen van het Voortgezet Onderwijs. De periodes dat je bij ons terecht kan voor een stage zijn in het najaar, voorjaar én voor of na de meivakantie. Er is wel iets veranderd. Je belangstelling moet je laten weten aan de Vrijwilligerscentrale. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Breng jij kwaliteit mee, dan maken wij er maatwerk van! 

Joomla SEF URLs by Artio