Zelfstandig wonen met zorg De Roos

In het hart van de Haarlemse wijk Rozenprieel ligt De Roos. Dit complex bestaat uit 66 zorgwoningen voor één of twee personen. U kunt hier veilig en prettig wonen, met de zorg die u nodig heeft. Vanuit uw appartement heeft u uitzicht op de binnenplaats of de Wintertuin met karpervijver. De woningen liggen aan het Wintertuinplein en de Van Zompelstraat. U woont dan op een steenworp afstand van de Haarlemmerhout en het gezellige centrum van Haarlem. De zorgwoningen worden verhuurd door Pré Wonen.

De woning

De ruime woonkamer heeft een half open keuken. Daarnaast beschikt u over een slaapkamer en een badkamer met douche en toilet. De totale oppervlakte is ongeveer 60 m2. De woning is rolstoelgeschikt en heeft een extra berging in het complex. De meeste woningen hebben een balkon.

Voorzieningen

U kunt gebruikmaken van de diensten en faciliteiten van De Roos en Zorggroep Reinalda.

* Hiervoor heeft u een zorgindicatie nodig. De afdeling zorgbemiddeling kan u hier meer over vertellen.

Wachtlijst

De zorgwoningen van De Roos zijn zeer gewild. Houdt u daarom rekening met een wachtlijst.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de wachtlijst, zorgindicaties, kosten en vergoedingen? Of wilt u een rondleiding of folder aanvragen? De afdeling zorgbemiddeling helpt u graag. Onze collega’s zijn elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar op 023 – 533 81 06. U kunt ook een e-mail sturen via zorgbemiddeling@zorggroepreinalda.nl.